mardi 18 novembre 2008

Mickey Mouse, soldatul satanei

Azi e ziua lui Mickey, implineste o venerabila varsta, 80 de ani. Se zice ca taticii lui de la Disney nu au vrut sa-i serbeze ziua anul asta. Au considerat ca 80 de lumanari pe tort nu da bine la "imagine".

S-ar putea crede ca Mickey e un personaj iubit de toata lumea, toate generatiile de azi au copilarit cu Mickey. Ei bine nu e asa. Acum vreo doua luni, soricelul octogenar a starnit furia unui barbos saudian care nici una nici doua a dat cu fatwa dupa el.
Pentru musulmanii ultra-relgiosi, Mickey a devenit din creatura de desen animat un "soldat al satanei care trebuie sa moara". Norocul lor ca ridicolul nu ucide.


Insa amatorii de caricaturi de prin tarile musulmane nu sunt singurii dusi cu pluta care se razboiesc cu desenele copiilor. Catolicilor polonezi li s-a pus pata pe Teletubbies si au cerut sa fie interzise deoarce ala cu postetuta (Tinkie? winkie?) face apologia ...homosexualitati. ha! preotii catolici pedofili pentru care chiar papa si-a cerut scuze, aia promoveaza probabil iubirea de aproape.

De Harry Potter nu mai zic, asta a devenit inamicul nr 1 al tuturor religiilor la un loc.
Pe lista neagra a religiosilor urmeaza bineinteles Mos Craciun. Copiii ultra-religiosilor sunt invatati sa nu creada o asemenea "bazaconie", nu cumva sa uite "adevarata" semnificatie a Craciunului si anume nastere lui Iisus...
Oameni care au convingeri absolute in tot felul de aberatii (cateva exemple mai jos***) in care o parte din umanitate e rapita si ridicata in cosmos...ei bine, aceeasi oameni le spun copiiilor de cativa anis ca "nu exista mos craciun", ca nu cumva sa creada in "supranatural".

E interesant fenomenul prin care principalii adoratori de fantezii nu suporta altele fabulatii la concurenta cu ale lor, chiar daca e vorba de basmele pentru copii.


****convingerile "scepticilor" religiosi care nu cred in Mos Craciun********

Intr-o zi...nu stim cand(nu este specificat in Biblie cand va fi)Dumnezeu va rapii la El pe toti alesii Lui. Nu se specifica cand va fi aceasta rapire pt ca noi trebuie de buna voie si nesiliti de nimeni si fara frica sa-l alegem pe Dumnezeu in viata noastra. Daca am sti ziua cand va fi aceasta rapire, toti ne-am face de cap pana atunci, si in ultima clipa toti l-am alege pe Dumnezeu. Asa El ne da liber arbitru sa alegem. Eventual daca ai intrebari mai multe nah poti sa mi le adresezi. Asa in mare ti-am cam spus. Cam despre asta e vorba.Sper ca ai inteles
****
Venirea Fiului Omului si rapirea este acelasi lucru. Isus ne va rapii la cer, si nu ne va rapii unul cate unul in timp. Ne va rapii pe toti odata mici si mari, tineri sau batrani. Am mai specificat ca pe toti deodata.Citeste inca odata postarea mea dinainte sa vezi ca am scris.
****
Dar oamenii cei care vor ramane aici iti dai seama ca vor vedea ca dispar atatia oameni. Nu stiu numarul de oameni care vor fi multi dar cu siguranta va fi semn de intrebare lipsa atator oameni. Iti dai seama unii se vor trezi fara sot, sau sotie sau copii, sau priteni!:( Credca "va fi la secunda" rapirea. Nu stiu ce termen sa folosesc. Va fi o "disparitie instanta". Va fi vizibil de ceilalti pt ca oamenii vor disparea...Sper sa fim printre cei alesi, ca sa nu aflam parerea din pct de vedere a celui ramas
****
Pt ca gandeste-te ca in timp ce la noi e zi in America e noapte...deci aia nu stiu cum vor vedea rapirea...avand in vedere ca dorm! Asta nu e asa important, ca ne vor vedea sau nu cei care vor ramane aici, cand vom fi rapiti.
****
Va fi rapirea, apoi vor venii urgiile si necazul cel mare(pamantul va fi distrus , oamenii vor murii), apoi va fi domnia de 1000 de ani(timp in care satan va fi legat), dupa mia de ani satan va fi dezlegat pt a fi judecat(iar in perioada asta vor invia toti oamenii necredinciosi, pt judecata si condamnare vesnica). Cei credinciosi vor fi rasplatiti in functie de ceea ce au facut pt Dumnezeu. Si apoi urmeaza vesnicia, unii in rai altii in iad.
Am scris aici evenimentele care vor urma de acuma.

7 commentaires:

L3v|atan a dit…

Dupa Martorii lui Iehova nu vor fi rapite decat vreo 114.000 persoane. Dintr-o populatie de 6 miliarde e cam greu sa sesizezi disparitia a 114.000. Iar despre faptul ca anumite personaje de desene animate cunt inamicii bisericii... dincate tin io minte singurul desen animat vazut cu ochi buni de biserica a fost cartea Cartilor, sau cam asa ceva.

In privinta lui Mos Craciun.... aia cred nca sunt spalati pe creier, daca nu vad ca se contrazic singuri.

Alexandra a dit…

Pai de ex persoana care a scris mesajele de mai sus cu "rapirea" este aceeasi care spunea la un subiect despre Mos Craciun ca:

Eu nu-mi voi invata copii cu ideea ca exista Mos Craciun. Prefer sa le spun ca Domnul Isus le-a dat la mami putere sa lucreze ca sa le poata face cadouri. Ca Domnul Isus ne trimite zapada, El a facut anotimpurile si tot ce exista.[...]

****
Daca ma va intreba ce-i cu M.Craciun din magazine, o sa-i spun ca oamenii isi doresc sa creada in cineva. Si ca isi creaza mituri care vor sa-i faca fericiti.

(!!!!)

*****
o sa-i invat ca M.Craciun este doar un personaj, la fel ca scufita, alba ca zapada etc. O sa le spun ca este ceva comercial din care se castiga bani, dar ca nu este real Mosul. Sincer eu asa cred:)

*****
Eu nu vreau sa-i implementez copilului ca Mos Craciun este real. Eu stiu ca este basm , "povestea" lui M Craciun. Prefer sa-i povestesc despre Isus care sa nascut atunci. Si o sa incerc sa le spun copiilor mai mult despre Isus si cum sa nascut El, decat sa ii fac sa creada ca a existat Mos Craciun. Si da o sa le spun povestea cu Mosul. La fel cum le spun si alte povesti. Dar asta nu inseamna ca o sa-i fac sa creada ca o sa vina motanul incaltat la ei, sau capra care le canta la iezi.


qed

Anonyme a dit…

un film interesant
http://video.google.com/videoplay?docid=-5578975160370900111&ei=g5NCSbyaH5Kw2QKV-7zKCw&q=fizica+cuantica

Anonyme a dit…

http://video.google.com/videoplay?docid=6842118934071010546&ei=q-pDSdG_IaDEiQKQw9jEDA&q=fizica+cuantica

Irina a dit…

oamenii religiosi nu spun copiilor ca nu exista Mos Craciun ca nu cumva sa nu creada in "supranatural" , ci fiindca e un basm, nu o realitate

si intradevar sarbatoarea Craciunului= Nasterea Domnului, deci pe asta trebuie pus accentul.Hristos e persoana centrala a acestei sarbatori, si nu Mos Craciun.
Desigur, cine nu e crestin poate serba pe mos craciun, x-masul, poate sa puna accent pe cadouri, mancare, etc.

Anonyme a dit…

sa nu generalizam

eu cred in Dumnezeu, sunt ceea ce altii ar numi genul fanatico-habotnico-bigot

asta insa nu le impiedica pe fetele mele sa se joace de-a Bibi vrajitoarea

iar fi-miu, desi ateu convins, a crezut pana catre 9 ani in Mos Craciun:) acu e fan Harry Poter

Anonyme a dit…

Bashar sayz...
"va rapii" ... "va rapii"....
WTF ? ie grele, frate, limbile astea materne....