mardi 21 avril 2009

Reptilienii si alte aberatii antivaccinaliste


Dupa cum spuneam, anonimii si anonimele antivaccinalisti au invadat netul. Iata ce aberatii au mai lasat in urma lor :

Al doilea copy/paste al anonimului ne arunca deja in negura conspirationista. Dansul/ dansa posteaza un mail plin de aberatii primit cica de la o "persoana de incredere":)

In mesaj suntem avertizati ca OMS vrea sa ne sterilizeze ... nu se stie insa daca pe toata lumea sau doar pe mexicani si pe filipinezi. Se pare ca au inceput actiunea acum vreo 20 de ani cu aceste doua tari .... problema e ca rezultatele nu prea se vad, dimpotriva:)
Asta e insa mai putin important pentru antivaccinalisti, logica nu e punctul lor forte. Conteaza mai mult ca ei au demascat "conspiratia mondiala"...

Apoi anonimul crede a a gasit arma fatala si ne cere sa tragem medicii de maneca atunci cand ne prescriu un medicament. La naiba cu anii lor de scoala si cu studiile, stim noi mai bine ce reptilieni se ascund in spatele lor.

Ne sfatuiesc deci antivaccinalistii:

1. Vi se cere sa va asumati raspunderea voi, pentru ceea ce fac altii.
Cereti-le lor sa-si asume raspunderea in scris ca vaccinul nu este periculos.


Ceea ce e o imensa prostie, ilustreaza exact ceea ce am mai spus aici: faptul cu un medicament are contraindicatii si ca uneori (extrem de rar) poate avea efecte adverse nu inseamna ca nu mai trebuie folosit! Altfel ar trebui sa ne tratam exclusiv la vraci si cu descantece ca doar aia ar semna oricand ca "farmecele" nu au ce rau sa faca. Despre medicamente se vorbeste in termeni "beneficiu/risc" si nicidecum in "da-mi in scris ca nu e periculos", asta e o tampenie...

Anonimul/ anonima revine in forta apoi ca sa demonstreze aberatiile cu sterilizarea in masa pusa la cale de nimeni altcineva decat de Organizatia Mondiala a sanatatii. Data asta ne ofera un copy/paste de pe conspirationistul-oznistul-reptilianul whale.to: Pe cei ce nu cred teoria complotului si vor vor sa se informeze asupra a ceea ce s-a intamplat cu adevarat acum 20 de ani, ii invit sa citeasca aici:

http://www.who.int/immunization_monitoring/milstien.pdf


De fapt, citând acest site anonimul/a imi face un imens serviciu, sa fiu sincera, abia asteptam sa ajunga la copy/paste din whale.to:)
Ii invit pe toti cei ce citesc pe aci sa se delecteze cu ineptiile sustinute de acest site conspirationist:

De exemplu puteti incepe cu articolul asta in care spune ca Lady Di era controlata de reptilieni si ca mirosul ei de soparla l-a indepartat pe printul Charles:

http://www.whale.to/b/reptiles.html

the smell of Dianas periods would have caused Charles to shape shift - especially whilst sleeping because the Reptiles cannot retain their human form without concentration.

Adica exact genul de bazaconie pe care sunt capabili sa o creada antivaccinalistii!:)))

sau altul de pe acelasi site care zice ca Obama e Antichristul:

http://www.whale.to/b/hand.html

dealtfel tot siteul e plin de bazaconii despre conspirationisti, reptilieni, extraterestrii, OZN-uri, iluminati si societati secrete care vor sa ne decimeze.

Paranoia contra vaccinurilor de pe acest site e de fapt una din cele mai nevinovate, va invit sa-l cititi pe indelete, nici nu se putea demonstratie mai elocventa a domeniului psihiatric din care face parte isteria antivaccinalista:)


Citeste si:
Isteria antivaccinalista reloaded
Sa radem cu irationalii vaccinalisti
Victimele antivaccinalistilor
Guru antivaccinalistilor
Istericii antivaccinalisti

26 commentaires:

Novaccin a dit…

Doamna, nu mi se pare ca actionati fair play. Cenzurati tot ce nu va convine, si folsiti jigniri. Daca informatiile din comentariile postate la articolele dvs. le considerati pure fantezii, veniti cu argumente.

Neil Z. Miller, cercetator american, a publicat mai multe studii in:
1992, Vaccines: Are They Really Safe And Effective? A Parent's Guide to Childhood Shots ISBN 1-881217-10-8
1995, Vaccine Roulette: Gambling With Your Child's Life ISBN 1-881217-09-4
1995, Vaccine Seminar ISBN 1-881217-08-6
1996, Immunization Theory vs Reality: Expose' on Vaccinations ISBN 1-881217-12-4
1996, Immunizations: The People Speak! ISBN 1-881217-16-7
2003, Vaccines, Autism and Childhood Disorders: Crucial Data That Could Save Your Child's Life ISBN 1-881217-32-9
2008, Vaccines: Are They Really Safe and Effective? [Updated and Revised] ISBN 978-1-881217-30-5
2008, Vaccine Safety Manual for Concerned Families and Health Practitioners: Guide to Immunization Risks and Protection ISBN 978-1-881217-35-0)
Miller concluzioneaza ca, inaintea inceperii programelor de vaccinari in masa - in urma cu circa cincizeci de ani, cancerul nu atinsese proportiile epidemice de astazi, maladiile imunodeficitare erau putin ori deloc cunoscute, la fel si autismul la copii.

In 1975 se publica un studiu finlandez (ANDERSEN H.J., NILSSON L.R., LUND E. 1965: “Acute leukaemia following smallpox vaccination in a ten-month-old infant”, Acta Paediatrica Scandinavica, luglio, 54, pp. 383-386) in care se atesta ca vaccinul antipolio comporta o crestere a riscului pt. leucemie si in anul urmator linfadenita postvaccinala este documentata(inregistrata in nomenclatorul de boli) cu denumirea “linfoma Hodgkin”.

Barbara Doe Fisher, presedinta lui "The National Vaccine Information Center" (Centrul national de informatii privind vaccinurile), cu sediul la Vienna (Virginia, SUA)este autoarea a doua studii:
"The Consumer's Guide to Childhood Vaccines (1997)" si "Vaccines, Autism & Chronic Inflammation: The New Epidemic (2008)", co-autoare a "DPT: A Shot in the Dark (1985, Harcourt Brace Jovanovich)"
Sustine ca vaccinurile sunt responsabile de cresterea permanenta a numarului de copii si adulti care sufera de tulburari nervoase, de incapacitate intelectuala, astm, de sindromul oboselii cronice, lupus, artrita reumatica, scleroza multipla si alte boli.Ca urmare doamna Fisher solicita, de mai multi ani, instituirea unui sistem de monitorizare, pe termen lung, a efectelor provocate asupra populatiei de vaccinarile in masa si limitarea campaniilor de vaccinare doar la acele vaccinuri despre care s-a dovedit ca nu prezinta efecte negative ori efecte necunoscute.

Acum incerc sa va fac sa intelegeti..in legatura cu articolul despre care spuneti..."""anonimul/ anonima iar imi incarca blogul cu un alt copy/paste de data asta de pe whale.to: un articol in care se sustine nici mai mult nici mai putin decat ca OMS vrea sa sterilizeze populatia globului folosind... vaccinurile (in special anti-tetanos).
Pentru cei ce cred in teorii conspirationiste, articolul anonimului se afla aici:
http://www.whale.to/vaccine/miller5.html""' si pe care l-ati cenzurat, ei bine originea lui si drepturile de autor sunt aici:
http://www.ewtn.com/library/Issues/STEALTH.TXT
Deci este preluat, nu produs de "whale".

Alexandra a dit…

novaccin iese din anonimat insa nu renunta la copy/paste desi am spus ca o sa le sterg... dar stie ca numai astfel ma poate acuza ca il/o cenzurez :)

Argumente am adus destule aici si inca cu referinte absolut stiintifice. Insa dvs preferati sa credeti siteurile conspirationiste, aici nu am cum sa va ajut, cred ca trebuie sa va adresati unor specialisti dintr-un anumit domeniu al medicinei :)

Nu am cenzurat nimic, am pus linkurile in loc de interminabilele copy paste si asa o sa fac si in continuare. Si asta pt ca sectiunea de comentarii de pe un blog are un alt rol nu acela de a face copy/paste din articole de pe alte siteuri.

Apoi Novaccin aduce "argumente" aberatiile unor ignoranti :

Neil Z. Miller, cercetator american, a publicat mai multe studii in: perfect, numai ca nu e vorba de un cercetator, nici macar de un medic, nici macar de un vraci ci de un jurnalist interesat de "cosmologia esoterica" si membru al unor societati dubioase.
http://en.wikipedia.org/wiki/Neil_Z._Miller
Daca dvs va tratati copiii dupa "studiile" unor jurnalisti specializati in astrologie sau in stiinta reptiliano-esoterica e problema dvs, intelegeti insa ca oamenii normali merg la medic iar daca vor informare citesc siteurile stiitifice!

Barbara Loe Ficher e o alta ignoranta in ale stiintei care n-are absolut nici o legatura cu medicina (in afara de aceea ca incearca sa stoarca bani din compensatiile guvernului). Individa isi publica articolele... ghiciti unde?

da, da in fenomenalul reptilian whale.to

http://www.whale.to/m/fisher9.htmlApoi novaccin incearca sa scuze aiuristica lui sursa de informatii numita wahle.to, gasind penibila scuza ca el n-ar face decat sa "preia" articole.

Va sugerez sa cautati o scuza mai valabila, cu asta nu convingeti nici copiii. Siteul whale.to "preia" toate tampeniile de pe net! Si articolul cu reptilienii e "preluat" ca si cel despre secta antivaccinalista din care si dansul face parte ca si cel cu OZN-urile ca si cel cu Obama antichrist ca si toate celelalte tampenii. Toate sunt "preluate" si sustinute de acest site conspirationist/

Daca novaccin crede in aberatiile antivaccinaliste "preluate" de pe acest site inseamna ca nu are motive sa se indoiasca de veridicitatea celelorlalte articole preluate si ele.
Insa (nu stiu de ce:)) nu ma surprinde ca dansul chiar crede ca lady di se transforma noaptea in dragon...

Novaccin a dit…

Doamna,dvs spuneti ca Neil Z. Miller este "jurnalist interesat de "cosmologia esoterica" si membru al unor societati dubioase." insa cnf.wikipedia "is an American medical research journalist, a natural health advocate based in Santa Fe, New Mexico...... Miller also has a strong interest in esoteric cosmology." E o diferenta, nu-i asa?

Conform wikipedia, Barbara Loe Fisher "is co-founder of the non-profit National Vaccine Information Center (NVIC), founded in 1982 by parents of vaccine injured children and dedicated to preventing vaccine injuries and deaths through public education and defending the informed consent ethic. As president of the largest and oldest consumer-led vaccine safety advocacy organization, she has led a national, grassroots movement to institute vaccine safety reforms and informed consent protections in the public health system for more than a quarter century. She is editor of the weekly NVIC E-News, and a blogger (http://vaccineawakening.blogspot.com/), and many of her articles on vaccines and vaccine policies appear on NVIC's website (http://www.nvic.org/)."""'
Acum o sa ma acuzati de "copy paste", dar cum as putea sa demonstrez ca sunteti rau intentionata? Aveti o obsesie cu "whales". Trebuie sa observati, ca articolele sunt originare din alte site-uri, pe care "whales" le preia, si bine face, cel putin in ceea ce priveste subiectele despre vaccinuri.

Alexandra a dit…

Ah, deci confirmati ceea ce am spus eu, ca cei doi nu au nici o legatura cu stiinta, unul e jurnalist si celalalta e o presedinta a comitetului de parinti
Spune undeva acolo ca cei doi sunt 'cercetatori stiintifici' asa cum sustineati? zice undeva ca sunt macar medici? ca au vreo alta calitate / studii care sa le permita sa-si dea cu parerea despre eficacitatea unor medicamente?

NU.

originea lui si drepturile de autor sunt aici:
http://www.ewtn.com/library/Issues/STEALTH.TXT
Deci este preluat, nu produs de "whale".
In rest, constat ca sursa dvs ewtv nu e mai breaza decat cea reptiliano-conspirationista "whale.to" !

ETWN, siteul 'stiintific' care i se pare novaccinului mai credibil decat whale.to este sigla

Eternal world television network,
Global catholic network

un canal tv religios care transmite binecuvantari in direct si alte asemenea "emisiuni stiintifice"

Ar fi de ras daca n-ar fi de plans..


Din lac in put, sursa asta e si mai dubioasa ca siteul cu reptilienii:))

TLP a dit…

Studii false pentru o concluzie falsa si mincinoasa.

Bine ca dai studii din 1975... totusi intre timp s-au mai facut studii, stii?

“The anti-vaxers have ignored all the evidence that they are wrong so far, so one more demonstration that one of the primary promulgators of this nonsense was an outright fraud won’t change a thing, I’m afraid,”.

http://scienceblogs.com/pharyngula/2009/02/anti-vax_study_a_case_of_scien.php
http://www.findingdulcinea.com/news/health/2009/feb/Newspaper-Accuses-MMR-Autism-Study-Author-of-Falsifying-Data.html#0

Novaccin a dit…

Din continutul blogului observ ca impartasiti idei "stiintific" ateiste... Doamna , dati-mi voie sa va readuc aminte ca cele mai criminale sisteme de guvernamant provin din aceasta tagma filozofica, materialist-dialectica...(50 milioane de victime in fosta URSS, 2 milioane in Romania, 2 milioane in Cambodgia) Daca organizatiile pro viata vi se par dubioase, apoi n-am de ce sa ma mai mir de rea intentia dvs.

Novaccin a dit…

""Bine ca dai studii din 1975... totusi intre timp s-au mai facut studii, stii?""

Stiu, normal. Si iata rezultatul...eficienta malthusiana mult imbunatatita:
""CDC Takes Closer Look at Gardasil and Paralysis
By Deborah Kotz
Posted March 20, 2009 06:08 PM ET

Phil Tetlock and Barbara Mellers were in a race against time to save their 15-year-old daughter, Jenny. As I reported last summer, Jenny developed a degenerative muscle disease nearly two years ago, soon after being vaccinated against the cervical-cancer-causing HPV. She became nearly completely paralyzed, though her mind was perfectly intact and she could still enjoy her pet parakeet, Hannah Montana, and Twilight.

I've been E-mailing Phil regularly over the past year, and up until our last E-mail, one week ago, he had been holding out hope that they would be able to find a cure for his daughter—or to at least determine if the human papillomavirus vaccine called Gardasil had caused his daughter's illness, most likely a juvenile form of amyotrophic lateral sclerosis (aka Lou Gehrig's disease). Sadly, the clock ran out last Sunday, and Jenny passed away.

Through their efforts to publicize Jenny's case on their blog, Jenny's parents have connected with two other sets of parents whose daughters developed what appears to be ALS after being injected with Gardasil. One was 22-year-old Whitney Baird, who died last August, just 13 months after receiving Gardasil. Another is Alicia Olund, a 12-year-old who began having trouble walking after getting her third shot last September. She now uses leg braces and a walker at home as her muscles continue to deteriorate. After ruling out other conditions, her specialists at the University of California-San Francisco Medical Center—who also treated Jenny—suspect that Alicia may have the same condition. "They don't know what she has," her mother, Barbara, tells me through tears, "but it's destroying her nerves and muscles, and none of the treatments they've given her are working. Before the vaccine, she was a perfectly healthy child, going for her brown belt in karate." (They're awaiting the results of the ALS test.)

I should point out that juvenile ALS is extremely rare, affecting just 1 in 2 million young people. It's impossible to say at this point whether these girls would have developed the condition regardless of whether they received Gardasil, but government officials—who still strongly maintain that the vaccine is perfectly safe and potentially lifesaving—are now starting to investigate. Scientists from the Food and Drug Administration met recently with Jenny's neurologists at UCSF to discuss whether it's scientifically plausible for a vaccine to trigger ALS. And the Centers for Disease Control and Prevention is planning to scour its adverse-event database, called VAERS, to see whether other vaccinations have led to reports of ALS or other severe neurological complications.""

http://www.usnews.com/mobile/blogs/on-women/2009/3/20/cdc-takes-closer-look-at-gardasil-and-paralysis.html

Alexandra a dit…

TLP intreba de studii stiintifice recente nu despre stirile de la ora 5 de ieri:)

Dar se pare ca nu faceti diferenta intre cele doua tipuri de argumente, asa se explica si credinta in profetiile sectei antivaccinaliste care se bazeaza doar pe povesti spuse de X si de Y ignorand in totalitate studiile stiintifice sau considerandu-le parte a unei conspiratii mondiale care vizeaza sa ne decimeze... Comportamentul asta are un nume stiintific... ii zice parca mania persecutiei ?:)

Cat despre religie si siteurile religioase... care e legatura dintre ele si medicina stiintifica sau studiile asupra eficientei vaccinurilor?
Va reamintesc (iarasi) ca suntem in secolul 21:)

Novaccin a dit…

"TLP intreba de studii stiintifice recente nu despre stirile de la ora 5 de ieri:)"

Pai studii stiintifice recente au facut posibila aparitia pe piata farmaceutica a vacinului gardasil(silgard,cervarix) care produce sterilitate, cancer si moarte femeilor "binecuvantate" de ultimele descoperiri. Organizatiile pro choice, ONU si fiica ei OMS privesc cu speranta la acest vaccin prin care poate fructifica dezideratul de a reduce populatia.

Apropos, studii "stiintifice" postuleaza ca stramosul omului este o primata, fara nici o dovada in arhiva fosilifera. Toate dovezile se incadreaza in mii de tone de mulaje gipsate, tone de planse si maculatura. Atat.

Singurul folos ale acestor "studii" este ca se pot valorifica prin societati tip REMAT.

Alexandra a dit…

novaccin zice ca:
Pai studii stiintifice recente au facut posibila aparitia pe piata farmaceutica a vacinului gardasil(silgard,cervarix) care produce sterilitate, cancer si moarte femeilor "binecuvantate" de ultimele descoperiri.da, da, aveti dreptagte, am auzit si io la OTV ca vaccinul asta e responsabil pentru incalzirea globala, arestarea lui Becali si pirateriile din Somalia.
Dar nu va faceti griji, o sa soseasca in curand Darth Vader si o sa le scoata stiinta din cap, sa-i invete minte pe toti cercetatorii astia:))

novaccin ne dezvaluie teoria complotului mondial:
Organizatiile pro choice, ONU si fiica ei OMS privesc cu speranta la acest vaccin prin care poate fructifica dezideratul de a reduce populatia.oau! ce sa zic, pana acuma au cam esuat, populatia nu numai ca nu a scazut dar chiar nu mai avem nici un loc de parcare pe nicaieri in capitalele lumii. Aici va dau dreptate, ar trebui sustinuta campania antivaccinalista astfel macar copiii nostri vor avea sansa unui un loc de parcare :)

Homo sapiens face parte din ordinul primatelor (ce nota ati avut la biologia de la generala?)... Intrebarea e: dvs va considerati un Homo Sapiens*?
Din comentariul de mai sus presupun ca nu:))

Diferenta e ca unele primate sunt dotate cu logica si ratiune iar altele (ca cele conspirationisto-antivaccinaliste) sunt complet irationale... stiinta inca nu a descoperit de ce:))

*Homo sapiens = "omul care gandeste":)

Novaccin a dit…

PROSPECT
...............................
Experienţa după punerea pe piaţă
Reacţiile adverse au fost raportate spontan după punerea pe piaţă a Gardasil şi nu sunt enumerate
mai sus.
Deoarece aceste reacţii au fost raportate în mod voluntar de către o populaţie de mărime incertă, nu
este posibil ca frecvenţa acestora să fie estimată într-un mod sigur sau să fie stabilită, pentru toate
evenimentele, o relaţie de cauzalitate cu expunerea la vaccin.
Tulburări hematologice şi limfatice: limfadenopatie
Tulburări ale sistemului imunitar: reacţii de hipersensibilitate inclusiv reacţii
anafilactice/anafilactoide.
Tulburări ale sistemului nervos: sindrom Guillain-Barré, ameţeală, cefalee, sincopă însoţită uneori de
mişcări tonico-clonice.
Tulburări gastro-intestinale: greaţă, vărsături.
Tulburări musculo-scheletice şi ale ţesutului conjunctiv: artralgie, mialgie.
Tulburări generale şi la nivelul locului de administrare: astenie, oboseală, stare generală de rău.............wow!!!!!!!!!!!!!!

http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/gardasil/H-703-PI-ro.pdf

Alexandra a dit…

asa si?
unde scrie acolo de morti, raniti si celelalte orori despre care ne-ati tot spus pana acum ca sunt provocate de vaccin?

Nimeni nu spune ca un vaccin nu are contraindicatii si efecte secundare. ORICE medicament are. Ce facem, le interzicem pe toate si ne intoarcem in caverne?

Ati citit din curiozitate care pot fi efectele secundare ale banalului paracetamol?

Reactii adverse:
Pot sa apara reactii alergice, manifestate sub forma unor eruptii cutanate insotite de urticarie. Orice tip de reactie alergica impune oprirea administrarii paracetamolului.
S-au semnalat cazuri de agranulocitoza, anemie, dermatita si trombocitopenie. Utilizarea cronica a unor doze mari de paracetamol poate duce la o reactie hepatotoxica sau la o insuficienta renala grava.

http://medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=3342&fl=1Data viitoare cand sunteti racit(a) cereti in scris medicului ca "paracetamolul nu e periculos". Si daca nu vrea... creati un blog "nuparacetamolului" si "paracetamolul parte a complotului mondial"

Altfel puteti fi acuzat(a) de inconsecventa:))

Novaccin a dit…

Deci dupa dvs., se poate compara urticaria cu sindromul Guillain-Barre.Bravo!
Ati luat-o pe aratura cu sapienta cu tot...

Alexandra a dit…

novaccin, e adevarat ca dvs trebuie sa cunoasteti bine aratura caci dupa toate aparentele bantuiti pe acolo de multa vreme:))

Aveti idee cate cazuri de aces sindrom au fost raportate posibile ?(raportate si nu demonstrat ca exsita o legatura!)
TREI!!
Trei cazuri in statele unite in conditiile in care milioane de vaccinuri au fost administrate!
Aveti mai degraba sanse sa cadeti lat mort dupa ce ati baut un pahar cu apa decat sa faceti acest sindrom in urma vaccinului.

Constat insa ca ati inceput sa va informati corect, insistati, cititi aici de ex:
http://www.medicalnewstoday.com/articles/63651.phpIn al doilea rand, daca tot citati o sursa de incredere cum este EMEA (bravo, ati facut progrese in ceea ce priveste valabilitatea informatiei), macar spuneti tot contextul.
De fapt ati omis textul din prezentare , paragraful de acoli incepe cu :

Experienţa după punerea pe piaţă

Reacţiile adverse au fost raportate spontan după punerea pe piaţă a Gardasil şi nu sunt enumerate mai sus.

Deoarece aceste reacţii au fost raportate în mod voluntar de către o populaţie de mărime incertă, nu este posibil ca frecvenţa acestora să fie estimată într-un mod sigur sau să fie stabilită, pentru toate evenimentele, o relaţie de cauzalitate cu expunerea la vaccin.
(!!!)
Tulburări hematologice şi limfatice: limfadenopatie
Tulburări ale sistemului imunitar: reacţii de hipersensibilitate inclusiv reacţii
anafilactice/anafilactoide.
Tulburări ale sistemului nervos: sindrom Guillain-Barré,
etc

E bine ca ati inceput sa cititi surse corecte, ma bucur. acum mai ramane si sa nu mai faceti greseli elementare de logica atunci cand interpretati ceea ce cititi...

Novaccin a dit…

Nu e nevoie sa interpretez nimic...doar sa urmaresc informatiile:
"In America, where an immunisation programme using a similar product, Gardasil, began more than a year earlier, there have been dozens of serious “adverse events” reported in which a link to the vaccinations is suspected.

They included 30 deaths in addition to cases of Guillain-Barré syndrome, an auto-immune disease that can cause paralysis. "

http://www.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/health/article5337885.ece

Alexandra a dit…

cred ca m-am bucurat degeaba, tot nu faceti diferenta intre ceea ce spun studiile stiintifice si ceea ce barfesc stirile de la ora 5...

In plus, nici macar astea nu va dau dreptate:

A spokesman for the medicines agency said: “Guillain-Barré syndrome naturally occurs in the population. There is no good evidence to suggest that the Cervarix vaccine can cause [it].” Dar desigur, cine crede in conspiratia reptilienilor care au controlat-o pe lady di, nu poate sa aiba incredere in spusele unui medic membru-al-complotului-mondial-care-vizeaza-sa-ne-decimeze-si-sa-ne-transforme-in-soparle

Novaccin a dit…

Pai doamna, spokesmanul ala isi ia bani din vanzarea acelor otravuri, si incetati sa mai ofensati logica.
1.Daca s-ar intampla ca un site ateist sa preia un articol de pe site-ul BOR(Biserca Ortodoxa Romana), inseamna ca BOR e atee?
Iar daca eu fac referire la un articol care este postat si la o alta adresa net, unde se intampla printre altele, sa fie postat si umor negru, care n-are absolut nicio legatura cu subiectul dezbatut, dvs. deduceti ca promovez umorul negru? Halal sapienta.

2.Dvs. aveti ideea fixa ca "studiile stiintifice" sunt infailibile, si ca orice om tb sa se ghideze exclusiv dupa ele. Aflati draga doamna ca "studii stiintifice" au promovat omul de Piltdown - o sarlatanie dezgustatoare care a combinat cutia craniana a unui om cu un maxilar de maimuta caruia i s-au pilit caninii; omul de Nebraska - dinte de porc transformat in ditamai veriga lipsa de catre un antropolog.... treburi mult mai gogonate decat teoria reptiliana; carora le datorez educatia atee gogonata marxist leninista evolutionista, de care am avut parte pe vremea impuscatului...
Gogonauti din toate tarile, lasati-o jos, ca macane.

Alexandra a dit…

cum spuneam, daca dvs credeti ca stiintificii fac parte dintr-un complot mondial care vizeaza sa ne sterilizeze sau sa ne transforme in dragoni... nu mai e vorba de discutii pe bloguri ci de un simptom ale unei boli care tine de psihiatrie. Va sugerez sa consultati de urgenta un specialist...

Cat despre studiile in biologie, ati demonstrat deja ca habar nu aveti despre asta, nu e nevoie sa ne mai convingeti. Se pare ca in afara de siteuri ortodoxe si conspirationiste nu cititi nimic altceva. Ceea ce citati dvs nu sunt studii stiintifice sunt aberatii jurnalistice si s-au intamplat acum aproape 100 de ani.

V-as sugera din nou sa reveniti in secolul nostru dar din pacate nu sunt sigura ca va sta in putere sa faceti acest lucru fara un ajutor medical specializat...

Novaccin a dit…

Alexandra a dit:
""cum spuneam, daca dvs credeti ca stiintificii fac parte dintr-un complot mondial care vizeaza(*),sau sa ne transforme in dragoni...""

Moi:
Asta dvs. credeti, nu eu. Va rog, de ce imi atribuiti si lucruri pe care nu le-am scris?

Alexandra a dit:
"nu mai e vorba de discutii pe bloguri ci de un simptom ale unei boli care tine de psihiatrie. Va sugerez sa consultati de urgenta un specialist..."

Moi:
Stiati ca "sugerarea" dvs. imi aduce aminte de activitatea preferata a statului ateu cu cei care deveneau incomozi pt. regim?...: "cum indraznesti sa contrazici invataturile inaltatoare ale materialismului dialectic, banditule? Esti nebun de legat! La psihiatrie cu tine! *Sectia speciala pt. mistici*..."

(*)Daca tot ati adus vorba despre reducerea populatiei..uitati ce declara un om de stiinta medaliat cu cea mai mare distinctie a USA pt stiinta:
"“Trebuie să continuăm să micşorăm rata de înmulţire a populaţiei globale. Planeta nu mai poate suporta mai mulţi oameni. Oricum, probabil că există deja prea mulţi oameni pe această planetă”, a spus consilierul american Nina Fedoroff, profesor de biologie moleculară şi deţinătoarea unei Medalii Naţionale pentru Ştiinţă (cea mai mare distincţie ştiinţifică din SUA), pentru BBC ."

http://cotidianul.ro/populatia_pamantului_si_a_depasit_limitele-78837.html
sau,
http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/7974995.stm

Ia spuneti, dansa n-are nevoie de tratament, n'asa?

Alexandra a dit…

novaccin, sugestia de a consulta un specialist am facut-o din altruism, tulburari psihice de genul maniei persecutiei sunt tratabile cu ajutorul stiintei de azi (cu toate ca dvs preferati sa va refugiati in epoca evului mediu)

In plus sunteti si inconsecvent (e si asta un simptom), ne citati siteul whale.to ca detinator al adevarului despre vaccinuri dar spuneti ca nu ati sustine celelalte aberatii reptiliano-ozenistice proferate pe aceasta sursa. Cum vine asta, pe ce criterii ati decis ca odata spune adevarul si in alt articol minte?

Vad ca aveti colectii de articole conspirationiste pe care le interpretati complet aiuritor, femeia aia nu zice nicaieri ca trebuie decimata populatia cu ajutorul vaccinurilor ci ca ar trebui folosita agricultura intensiva bazata pe OGM, scrie totusi destul de clar acolo si e vorba de limba romana:

În aceste condiţii, consilierul ştiinţific subliniază faptul că oamenii trebuie să devină mult mai eficienţi în gestionarea “pământurilor sălbatice” şi mai ales a resurselor de apă, pledând pentru folosirea recoltelor modificate genetic.(Si apropos, cum se face ca a crescut atat de mult populatia in ultimii zeci de ani.. in ciuda complotului vaccinurilor?? stiu, stiu, logica nu e punctul forte al conspirationistilor, Lor le plac povestile cu reptile si varcolaci...:))

Din pacate simptomele se acumuleaza, raman deci la parerea ca un ajutor specializat v-ar fi de un real folos...

Novaccin a dit…

Alexandra a dit:
""novaccin, sugestia de a consulta un specialist am facut-o din altruism, tulburari psihice de genul maniei persecutiei sunt tratabile cu ajutorul stiintei de azi (cu toate ca dvs preferati sa va refugiati in epoca evului mediu)""

Moi:
Cum doamna, eu argumentez cu linkuri iar dvs. ma acuzati ca sufar de mania persecutiei si ma trimiteti la nebuni?

Despr OMG(curat murdar):
"1,7 milioane de telespectatori au vizionat pe Arte tv (11 martie) filmul documentar (1) „Lumea conform Monsanto. De la dioxina la OMG-uri, o multinationala care va vrea binele“.
In 90 de minute dense, jurnalista de investigatie Marie-Monique Robin (n. 1960), dezvaluie biografia terifianta a concernului american, producatorul a 90% din plantele transgenice la nivel mondial. (2).

Pe tot parcursul activitatii, Monsanto a fabricat pe scara larga cele mai periculoase produse din istoria industriala, printre care: PCB-uri (policlorobifenil) interzise in 1987 in Europa, dioxina (cancerigena), agentul orange (folosit de Pentagon in razboiul din Vietnaman impotriva populatiilor civile), DDT, insecticide toxice, Aspartam etc.
Pe baza unor documente declasificate (3), ziarista arata cum firma din Saint Louis a falsificat studii care demonstrau nocivitatea propriilor produse, (4) a presat oameni de stiinta, administratii, institutii, jurnalisti si agricultori.
Timp de trei ani, cunoscuta jurnalista a anchetat in America de Nord, Argentina, Brazilia, Mexic, Paraguay si in Europa."

http://www.ecomagazin.ro/monsanto-ancheta-unui-dezastru/

Despre resursele de apa, la sfarsitul acestui documentar:

http://video.google.com/videoplay?docid=-7738550412129841717&ei

Alexandra a dit…

novaccin, fara suparare, e o varza in afirmatiile dvs.

care e legatura intre toxicitatea vaccinurilor, monsanto, agricultura si resursele de apa?
In afara de conspiratia mondiala care vrea sa ne decimeze si sa ne transforme in reptile ce alta legatura mai vedeti?

Novaccin a dit…

Aparent e varza, insa in ceea ce priveste povestea cu OMG-urile, se observa un "pattern" al activitatii companiei Monsanto pt. a impune pe piata alimentara produse care ameninta serios sanatatea si viata oamenilor. Acelasi "pattern" se observa si in cazul companiei MERCK, in dezvaluirile sub pseudonim ale dr. Mark Randall.

Alexandra a dit…

inteleg acum, s-ar putea sa aveti dreptate, am citit si eu declaratiile recente ale lui Tinky Winky sub pseudonim. Zice si el ca Merck si Monsanto s-au aliat pentru a pune in practica dezideratele iluminatilor care ne conduc din umbra si care de vreo 50 de ani vor sa decimeze populatia globului pentru a pregati venirea extraterestrilor. Pana acum au reusit exact contrariul, adica o crestere a populatiei cu un miliard de indivizi... dar nu renunta!

Scopul lor este sa ne casapeasca pe toti si sa ramana singurii locuitori ai planetei. Dupa care isi vor vinde produsele extraterestrilor elohim care deocamdara ne supravegheaza din spatiu si coloreaza copiii nevaccinati in indigo. Pe aia vaccinati ii transforma in copii de cristal.

Insa pe data de 21/12/2012 la ora 21h12 va debarca Mickey Mouse care impreuna cu Donald Duck vor rasturna eprubetele cu vaccinuri ucigase ale Merck si vor prelua controlul guvernului mondial de iluminati.
Vor urma 1000 de ani de pace si fericire maxima...

Toate acestea sunt absolut verificate si credibile caci fac parte din dezvaluirile sub pseudonim ale lui Tinky Winky...

Novaccin a dit…

Alexandra a dit:
""Pana acum au reusit exact contrariul, adica o crestere a populatiei cu un miliard de indivizi... ""

Moi:
Sporul demografic al continentului european este negativ.

Uitati aici Adevarul:

http://www.adevarul.ro/articole/dupa-20-de-ani-declin-demografic-in-est-ca-si-in-vest.html

Alexandra a dit…

Conspiratia mondiala cauta deci sa casapeasca doar europa vestica? Cu americanii n-are nimic? De ce? au pile la reptilieni?:)

Din articolele din care ati tot dat copy/paste pe aici reiesea ca OMS au vrut sa-i sterilizeze pe mexicani si filipinezi... numai ca au reusit efectul invers. Sau vaccinurile se fac in Mexic si au efect in Europa de vest? Nu m-ar mira sa o sustineti si pe asta, in lumea conspirationistilor nimic nu e imposibil...:))

Altfel, daca ati fi ci citit articolul acela ati fi vazut ca spune si despre cauzele scaderii demografice in unele tari vestice (nu toate, pana una alta franta are o crestere demografica excelenta desi e una din cele mai 'vaccinate' tari si posesoarea unui Sanofi-Pasteur infloritor... sau poate tocmai d'aia?:))

Cauzele sunt multiple: trauma postcomunistă, angoasa tranziţiei (1989-2007), etosul contraceptiv al noii culturi de consum. Transformările culturale şI impactul economic provocat de această tendinţă abia încep să apară pe agenda instituţiilor publice.Zice acolo ceva de otravirile cu OGM si vaccinarea drept cauze ale scaderii demografice in unele tari europene? Ca altfel nu vad de ce ati citat articolul ala ca "argument" al conspiratiei mondiale ...